2009. február 3., kedd

Mese, mese, meskete...

Tegnap este elszaladtunk a klubba is. Nagyon zsufis napunk volt, de annyira kíváncsi voltam az előadásra, hogy muszáj volt ezt is beiktatni.

Köszönet Ildinek, hogy ilyen ügyesen leírta, nekem már semmi gondom nincsen.
Az egyetlen, amit hozzáfűznék: ha a gyerek megkér, h rajzoljunk neki bárányt v autót vagy bármit, azt nyugodtan lehet, a gyerek ugyanis úgy veszi, h azt ő úgy kapta ajándékba anyutól (vagy mától), annak örül. Ezzel nincsen semmi gond. _Ne tanítsuk rajzolni_ alatt azt kell érteni, hogy soha nem irányítsuk, hogy nem jó, mert túl kicsi az oroszlán a macskához képest, vagy bármi ilyensmi. Amit ő rajzol, az zúgy van jól, ahogy ő rajzolta!

Érdekes, h Katica köröket nyomat, Tibikének az összevissza vonalak a menők.(Egyébként éppen erről is volt szó, hogy lányok kör, csigabiga, stb... fiúk vonalak, létra, ilyensmiket rajzolnak)
És ha kezembe adja a ceruzát, akkor _AUTÓ!!!_ Egyebet még soha nem kért :)))

Örülök, h elértünk az előadásra :)

Ja, még annyit, h Katócával ellentétben Tibike egyáltalán nem törődött az előadóval, szerintem nem is jött rá, h azt kéne figyelni, pedig próbáltam rávenni, hogy "hallgassuk meg a nénit, mesét mond!" Ő szerett magának valahonnan 2 autót s autózott végig. Csak akkor sirdogált egyet, amikor Tas belenyúlt a képébe... de elmúlt egy másodperc alatt...

Nincsenek megjegyzések :