2009. május 14., csütörtök

A ma reggeli kávé

(avagy randi az urammal)
(útálom az avagy-os címeket...)

Itthon nem kávézok. Vagy csak nagyon ritkán. A férjem nem iszik kávét, ezért aztán én is unom. A kávénak ugyanis számomra az a legeslegfontosabb "tulajdonsága", hogy társ van az ivásánál. Asszem túlfogalmaztam, de a lényeg az, h a kávéivás az egy parti és egyedül nem buli...

Ma reggel Tibi elmegy olajat cseréltetni az autóban. Azt mondta, h haza fogja hozni a kocsit s bciklivel megy dolgozni.

Mi Tibikével kelünk, reggelizünk (juhsajtos tojásrántottát - nyámm-nyámm), s közben eszembe jut, h igazán ihatnék egy KV-t. TÁmad egy ötletem és már megy is Tibinek az SMS: "kedves Férjem! Meghívlak egy KV-ra. Csörrenj egyet amikor indulsz, h tegyem oda! Jó?" Alig küldöm el, már csörren is a telefon. Hűha: most ez azt jelentette, h megkapta a SMS-t és, hogy jó, vagy pedig már indul is hazafelé? Odateszem KV-t, mert ismerem Tibit, fölöslegesen nem "bippelget". Lekotyog, azzal Tibi be is esik az ajtón :)
És leülünk KV-zni. A KV amúgy túl erősre sikerült, nem is volt túl finom. De 10 percet ketten töltöttünk (jó, 3an. Tibike is mondta: kettő, kávé). Közben röhögtünk, meghallgattam, h milyen alakok járnak az autószerelő szervízbe :))

Aztán mindenki elment a dolgára. Olyan jó volt :)

Nincsenek megjegyzések :