2012. augusztus 16., csütörtök

41+0, fejlemények

Na, ma délután meglátogattuk a dokit. Készítettek CTG felvételt. A szívhang rendben volt, a méhösszehúzódások... hát.. ilyent még nem láttam, vagy 2-szer 90-re vagy 92-re is felugrott. Jó nagy amplitudója lett a grafikonomnak, de nem maradt fenn, hanem csak felszökött és leszökött.

Kiderült, h a méhnyak rövidül, már kb csak 1 cm.

Haladékot kaptunk keddig. A dokival egyetéértettünk abban, hogy még ezen a héten kibújik a kiscsaj, de ha mégsem, akkor kedd reggel találkozunk.

Dokkerlátogatás után kivonultunk a Magyar Napok forgatagába Csannával és Jutkával. Lézengtünk vagy 3 órát, megnéztük a kézműves vásárt, Baricz Gergő koncertjéből másfél számot, majd átmentünk a Szent Mihály Templomhoz, mert a két Tibi felmászott a toronyba, és hogy majd találkozzunk, amikor lejönnek. A biciklijeiket ott találtuk a torony feljárata előtt, Jutka is roppant megörvendett, meg is mondta, hogy melyik bicikli kié: "PA" (Apa) és "PI" (Tibike). A templomkertben kicsit szaladgált Jucus, amíg lejöttek a fiúk. Tibike mutatta, hogy mekkorának látta fentről az autókat és mekkorának Jutkát.

Mire lejöttek, kezdett az Edda. Annyian voltak, h alig bírtuk magunkat átverekedni a tömegen. Meghallgattunk vagy 2-3 számot, majd szépan hazavonultunk. Ma is alig tudtam hazjönni, de valahogy sikerül: íme, most is itthon vagyok.

Nincsenek megjegyzések :