2008. szeptember 28., vasárnap

Nyihahaházás a bulis hétvégén

A hétvégéről azt szeretném megjegyezni, h kirígtunk a hámból. Úgy kezdődött, h Éviéknél bébiszitteltem egy szűk órát. Jó volt, szeretném, ha 3 kisgyerekem lenne :)

Évi szülői értekezletre ment az oviba. Az apuka még nem ért haza. Bevállaltam, h ottmaradok a két kislánnyal, plusz az én kisfiammal.
A kislányok rajzfilmet nézhettek. Mauglit. Nézték is, szemük sem rebbent. Én közben sütöttem a palacsintát, amit Évi megkavart, de megsütni már nem volt ideje. Semmi gond nem volt. Egyszercsak a TV kiírta, hogy "No Signal". Mi lehet-mi lehet? Hát Tibikém vigyorog egy távírányítóval a kezében :))

Addigra voltak már készem-palacsinták. Uzsonnáztunk, s közben hazajött az apuka. Visszaállította a rajzfilmet. Aztán megjött Tibi, majd Évi is. Későre értünk haza, de jó volt.

Másnap, szombaton beugrottunk ismét, mert péntek este ottmaradt a bicikli. Vittük a gyerekülést i, mert gonodltuk, h a két Tibi majd biciklivel jön haza én meg autóval. Igen ám, de kiderült, h ma (szombaton) szaunázós buli van itt. Marasztaltak, s mi szégyelltük ugyan egy kicsit, de azért maradtunk. Ma is jó volt, ma is későn értünk haza, s ma is otthagytuk a biciklit :))

Vasárnap aztán a kétkerekű is hazakerült. :))) És hétfőtől szigorú Tibike-program visszaállítás folyik. :)

Nézzétek meg ezt a kis videót, szombaton készült.

/>


Most pedig szép estét kívánok!

1 megjegyzés :

Névtelen írta...

ééédesek!